Barcelona

Augmenten el vandalisme i les accions temeràries al Trambaix els caps de setmana

Els inspectors del Trambaix no tenen una feina fàcil, especialment els divendres i dissabtes al vespre. Es queixen de la inseguretat que hi ha i apunten que fins i tot han de recórrer a la vigilància privada per evitar situacions perilloses. En especial carreguen contra l'estació de l'Avinguda de Xile que està prop d'una discoteca, un gimnàs i un local de bitlles. Els dies festius, els revisors tenen molts problemes amb els joves que entren o surten dels locals propers. No només perquè alguns no porten bitllet i generen situacions tenses sinó perquè alguns no saben que porten i creen problemes fins i tot a la circulació.

Actualitzat
A les línies del Trambaix i Trambesòs, el tramvia de Barcelona, es registren cada any una cinquantena d'incidents. Molts tenen a veure amb persones que no paguen el bitllet. Però, en concret, a la parada de l'Avinguda de Xile, el problema va més enllà. Els revisors no se senten segurs en aquella zona i fan la seva feina acompanyats per vigilants de seguretat privada perquè sovint hi ha situacions tenses.

Els caps de setmana, centenars de joves entren a la sessió de tarda de la discoteca. Com que allà no poden beure, porten les consumicions de casa. Se les acaben o bé les entren en bosses grans o les amaguen als voltants del local. Alguns es troben en un estat tan lamentable que es produeixen situacions de perill. Els revisors denuncien que travessen la via sense mirar o paren al mig a xerrar, exposant-se a un accident.
Anar al contingut