Barcelona

Alimentar els senglars de Collserola es castigarà amb multes de fins a 450 euros

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit prendre mesures contra la proliferació dels porcs senglars a Collselora. Els problemes que causen aquests animals, que s'han acostumat a baixar fins a les zones habitades i han arribat a provocar accidents de trànsit, han portat el consistori, juntament amb el Consorci del Parc i la Generalitat, a fixar multes econòmiques per als que els alimentin i a fer batudes per sacrificar-ne.

Actualitzat

En els últims anys la població de porcs senglars del parc de Collserola ha crescut de manera remarcable i les seves "excursions" a les zones habitades s'han convertit en un problema, tant social com ecològic, i és per això que l'Ajuntament de Barcelona, el Consorci del Parc de Collserola i la Generalitat han decidit prendre-hi mesures.

Impulsar multes econòmiques a les persones que els donin menjar n'és una. I és que un dels principals problemes és precisament aquest, que els senglars baixen a les zones urbanes atrets pel menjar que els donen els veïns. A partir d'ara, fer-ho podrà suposar una multa de fins a 450 euros.

Também es faran batudes de nit. Quan es detecti un exemplar se li dispararà un dard amb anestèsia i després se'l sacrificarà.

Anar al contingut