Barcelona

Deixen en llibertat amb càrrecs el principal acusat pel cas d'avortaments il·legals

El doctor Carlos Morín, propietari del grup de clíniques Ginemedex, ha estat deixat en llibertat amb càrrecs, i també la seva dona i una altra col·laboradora de la seva clínica. Tots tres van ingressar a la presó el 30 de novembre del 2007, acusats dels presumptes delictes d'avortament il·legal, associació il·lícita, intrusisme professional i falsedat documental.

Actualitzat

Dos mesos després d'haver ingressat a la presó, el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per al doctor Carlos Morín, la seva dona i una altra col·laboradora de les clíniques Ginemedex, TCB i Barnamedic. Morín haurà de comparèixer cada quinze dies al jutjat i li queda prohibit apropar-se a la seva clínica i practicar la medicina.

Tots tres estan acusats dels delictes d'avortament il·legal, associació il·lícita, intrusisme professional i falsedat documental. L'Audiència de Barcelona considera que ja no hi ha risc de fugida ni de destrucció de proves.

Morín, la seva dona i una col·laboradora del metge van ingressar a la presó després de ser detinguts amb tres metges més en el marc d'una investigació sobre una presumpta trama d'avortaments il·legals als centres mèdics propietat del ginecòleg Morín. Pocs dies després, van detenir set persones més, dues de les quals encara són a la presó.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut