Londres

Difonen el retrat robot d'un home que podria haver segrestat Madeleine McCann

El cas de Madeleine McCann, la nena britànica de quatre anys desapareguda a Portugal el maig de l'any passat, continua ocupant espais a premsa i televisió quan fa gairebé nou mesos que no se'n sap res. L'última notícia ha estat difosa pel diari britànic "News of the World", que publica en portada un esbós de qui podria ser el segrestador de la Madeleine. El dibuix, elaborat per una especialista formada a l'FBI, mostra un home de rostre prim, cabell llarg, bigoti, celles espesses i grans dents.

Actualitzat

El retrat robot es basa en el testimoni d'una estiuejant anglesa a Praia da Luz, Gail Cooper, que, segons el rotatiu "News of the World", va ser ignorat per la policia portuguesa. Cooper, de 50 anys, es va allotjar en una casa a uns 600 metres de l'apartament que ocupava la família McCann. La dona assegura que va veure en diverses ocasions un home que li va semblar sospitós.

A més, resulta que la descripció de l'estiuejant sembla coincidir amb l'oferta per Jane Tanner, una amiga dels McCann, que va dir haver vist un home carregant una nena amb un pijama rosa la nit en què la Madeleine va desaparèixer.

Segons el seu relat, Cooper es va trobar amb el sospitós, que descriu com un home d'entre 38 i 45 anys i origen nord-africà, fins a tres cops. El 20 d'abril, i mentre menjava en un restaurant, el va veure passejant per la platja sota una forta pluja; aquell mateix dia el va tornar a veure quan l'home va picar a la seva porta per demanar diners per a un orfenat; finalment, dos dies més tard el sospitós era a la platja mirant un grup de nens que feia activitats infantils.

Anar al contingut