Sabadell

Desaparegut des de fa dos mesos un estudiant francès de l'Autònoma

Un noi francès que estudiava a la Universitat Autònoma està desaparegut des de fa dos mesos. Els Mossos d'Esquadra n'investiguen el cas, però de moment no tenen pistes sobre què li pot haver passat. El noi, de 20 anys, estava fent un Erasmus de Filologia Anglesa i havia arribat a Catalunya al setembre, des de Brest, a la Bretanya. Els seus amics pensen que no ha marxat voluntàriament.

Actualitzat
A en Romain se l'esperava al pis de Sabadell on s'havia traslladat, però no hi va arribar mai. És un estudiant de Filologia Anglesa de 20 anys que estudiava a la UAB amb una beca Erasmus. Des del 13 de novembre passat, ningú en no sap res, ni la família ni els amics.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició, però no tenen una hipòtesi fiable del que pot haver passat: cap pista ni rastre per seguir. Els professors de l'Autònoma tampoc se'n saben avenir, i la preocupació dels familiars i amics augmenta amb el pas del temps.

L'únic cas de desaparició d'un estudiant estranger a la Universitat Autònoma de Barcelona es va resoldre al cap de poques hores.
Anar al contingut