Madrid

Solbes dóna la benvinguda a Pizarro a la "primera fila" política i Rajoy es mostra "orgullós" del fitxatge

Les reaccions per l'anunci del "fitxatge" de Manuel Pizarro pel Partit Popular no s'han fet esperar. El cap de llista d'aquest partit per Madrid s'ha mostrat "orgullós" que l'expresident d'Endesa hagi acceptat formar part de la seva candidatura perquè, segons ha dit, té "volutnat reformista i més ganes" que Pedro Solbes. Per la seva part, l'actual vicepresident econòmic del govern espanyol ha donat la benvinguda a Pizzaro a la "primera fila" després d'haver fet política des dels bastidors.

Actualitzat
"Estic molt orgullós que Pizarro m'hagi dit que sí." Són les paraules de Mariano Rajoy, cap de llista del Partit Popular i líder de l'oposició, després de l'anunci aquest dilluns que l'expresident d'Endesa serà el número dos de les llistes per Madrid. Sobre la seva possible incorporació al govern si guanya els comicis, el líder popular ha dit que no n'ha parlat amb Pizarro, però perquè no ho ha fet "amb ningú".

Durant la seva intervenció en un esmorzar al Fòrum Europa, Rajoy s'ha mostrat molt satisfet del fitxatge perquè segons ha afirmat, Pizarro té "voluntat reformista i més ganes" que Pedro Solbes. "Té grans idees, un millor coneixement de la realitat econòmica i una voluntat reformista, que és el més important", ha afegit.

Benvinguda a la "primera fila"

El vicepresident segon i ministre d'Economia i Hisenda, Pedro Solbes, també ha donat la benvinguda a Pizarro a la política activa: "Hem de donar la benvinguda al fet que el senyor Pizarro passi a fer política amb llum i taquígrafs, perquè fins ara l'havíem tingut fent política als bastidors i crec que està molt bé que ja estigui en la primera fila", ha afirmat Solbes.

El ministre d'Economia ha explicat que es tracta d'una persona de "qualitat reconeguda", especialment en l'àmbit financer i empresarial, i que és un "bon coneixedor" de l'administració pública, però ha explicat que "lògicament ara estem en posicions diferents". Pel que fa a la possibilitat de fer un debat amb l'expresident d'Endesa, ha afirmat que forma part de l'estratègia general i que ell no prendrà "cap decisió unilateral".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut