Barcelona

El PSC ja té una fragància pròpia

Si algú es preguntava de què fa olor el PSC, ara ja té la resposta. Els socialistes catalans han creat una fragància pròpia, fruit de la tasca del perfumista Toni Álvarez, resultat d'agrupar quinze essències representatives dels valors que defensa la formació. D'entre aquests hi ha la justícia, que representa l'herba anomenada berbena, o la feina, que aromàticament té el seu equivalent en l'alfàbrega. La vicepresidenta del partit, Manuela de Madre, ha presentat la bossa aromàtica als periodistes i ha admès que és "una bestiesa, però una ximpleria simpàtica".

Actualitzat

La bossa aromàtica dins d'una caixa de cartró que és un calendari del 2008 i que s'aguanta en un peu on hi ha inscrits els valors que el PSC s'atribueix i que conté la fragància. A banda dels ja esmentats, hi ha la consciència, el sentiment i la passió, entre d'altres. Cada envàs val un euro. La colònia es podrà adquirir als mítings socialistes.

Seguint el joc de les fragàncies, CiU ha assegurat que Catalunya no necessita cap perfum sinó "obrir les finestres" per airejar i sanejar l'ambient. La portaveu d'UDC i directora de campanya de la federació a les generals, Joana Ortega, creu que l'ambient està "carregat" pel control del PSC a les principals administracions polítiques.

També des del PPC han rebutjat la idea i han dit que potser els socialistes pretenen "tapar la mala olor de la seva gestió en les infraestructures".

Anar al contingut