Vigo

Mor un matrimoni en un accident provocat per dos conductors temeraris que s'haurien picat al centre de Vigo

Cursa il·legal o desafiament casual entre dos conductors? Aquestes són les hipòtesis que s'investiguen per explicar l'accident brutal que hi ha hagut a Vigo, en què dos cotxes de gran potència llançats a gran velocitat n'han envestit un tercer i n'han matat els dos ocupants, un matrimoni de 55 i 53 anys.

Actualitzat

Dues persones han mort a Vigo quan el seu cotxe ha col·lisionat contra un altre vehicle que havia envaït el seu carril. Les víctimes, un matrimoni que anava en un Citröen AX, han perdut la vida a l'acte. El cotxe que ha provocat l'accident és un BMW que, segons diversos testimonis, disputava una carrera il·legal amb un altre vehicle, un Audi. Tot i això, la policia no ha confirmat aquest extrem.

Després de l'accident, agents de la policia local han arrestat els dos joves, de 30 i 27 anys, que circulaven amb el BMW i l'Audi i els han traslladat a la comissaria de la Policia Nacional a Vigo. Un d'ells ha resultat ferit lleu.

La investigació oberta per la policia local apunta com a causa del sinistre la conducció temerària, després que els conductors dels dos vehicles que han provocat la col·lisió s'haguessin picat. Segons el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana de Vigo, Xulio Calviño, la policia "no té constància" que els dos vehicles circulessin a una "velocitat excessiva" però "sí de conducció temerària". S'ha constatat que els cotxes circulaven a més de 50 quilòmetres per hora, que és la velocitat màxima permesa al centre urbà de Vigo.

Segons els veïns del carrer Jenaro de la Fuente, al centre de Vigo, que han presenciat els fets, el BMW i l'Audi anaven a molta velocitat i a la mateixa altura, quan l'Audi -que anava pel carril interior- s'ha trobat amb un vehicle estacionat en doble filera i s'ha apropat al BMW, que en desplaçar-se cap als carrils contraris s'hauria trobat de cara el Citröen amb el qual circulaven les víctimes, un home de 55 anys i la seva dona de 53 anys, que han mort a l'acte. També ha resultat ferida lleu una dona que anava al BMW, mentre que els dos conductors n'han resultat il·lesos.

En l'accident s'hi han vist implicats un total de quatre vehicles, un dels quals estava aparcat al carrer.

Segons sembla, els dos detinguts havien protagonitzat altres incidents per fets similars.

Anar al contingut