Torrevella

Detingut un jove de 26 anys per degollar la seva parella a Torrevella

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un jove de 26 anys com a presumpte autor de la mort de la seva parella aquesta matinada a Torrevella. La dona, d'uns 30 anys i de nacionalitat russa, ha mort degollada després de mantenir una discussió al pis que els dos joves compartien en aquest municipi d'Alacant. Aquesta és la segona dona que mor a mans de la seva parella a l'estat espanyol en els sis dies des de l'inici de 2008.

Actualitzat

El detingut, de nacionalitat ucraniana, va arribar al domicili on convivia amb la seva parella des de fa alguns mesos, situat en la confluència del carrer dels Molins amb el vial de Ronda, en estat d'embriaguesa i va començar una discussió amb la víctima. Segons fonts de la investigació, sembla que la jove va morir degollada amb un ganivet. El SAMUR va rebre l'avís per part de la Guàrdia Civil al voltant de dos quarts d'una de la matinada, però quan l'ambulància va arribar al lloc la dona ja havia mort.

Poc després dels fets, la Guàrdia Civil va poder detenir el presumpte agressor, que no tenia cap denúncia prèvia per maltractaments. Ja s'ha obert una investigació per aclarir el cas.

Aquest és el segon crim de violència de gènere a l'Estat d'aquest 2008, després que una dona britànica morís a ganivetades a Màlaga a mans del seu company sentimental la matinada del 4 al 5 de gener. Una manera poc esperançadora de començar l'any després d'un 2007 en què els crims per violència domèstica van registrar una de les seves pitjors estadístiques mortals, amb 71 víctimes i 5 més pendents de confirmació.

Anar al contingut