Pequín

Una periodista xinesa anuncia la infidelitat del seu marit en directe a la TV durant la inauguració del canal olímpic

La presentació del canal olímpic de la televisió estatal xinesa ha estat moguda i sorprenent. La dona del presentador i vicepresident del canal va irrompre al plató i va anunciar la infidelitat del seu marit, amb ell al costat. Tots dos són personatges populars a la Xina i el vídeo bat rècords a internet.

Actualitzat
Una acusació d'adulteri en directe a la televisió dispara els índexs d'audiència de qualsevol canal. Sobretot si els protagonistes són populars, com és el cas del presentador i vicepresident del nou canal olímpic que ha presentat la televisió nacional xinesa, Zhang Bin, i la seva dona, Hu Ziwei, periodista i tertuliana d'una televisió de Pequín.

"Avui és un dia especial per al canal olímpic, i és un dia especial per a Zhang Bin, i per mi també és un dia especial, perquè fa dues hores m'he assabentat que, a més de amb mi, el senyor Zhang ha estat mantenint una relació inapropiada amb una altra dona." Així de contundent va ser la periodista.

Els esforços de l'aparell de censura del país han estat inútils i el vídeo s'ha escampat com la pólvora a internet, on s'ha situat entre els més vistos.
Anar al contingut