Sant Joan Despí

Revetlla de Cap d'Any a TV3

Televisió de Catalunya vol acomiadar el 2007 i donar la benvinguda al 2008 amb una programació especial basada en l'humor i la capacitat de sorprendre. Un especial d'"Alguna pregunta més?" i de "Polònia" amb els millors gags amenitzaran el sopar. Els presentadors del "Telenotícies vespre", Raquel Sans i Ramon Pellicer seran els encarregats de fer les campanades des de la torre Agbar de Barcelona. Des d'aquest característic edifici, s'acomiadarà el 2007 amb un espectacle de llum, color i música.

Actualitzat

Un programa especial d'"Alguna pregunta més?", seguit d'un especial "Polònia", presentat per Mari Pau Huguet (Mireia Portas) i el president Montilla (Segi Mas) amb els millors moments de l'any ha obert la nit de Cap d'Any.

Quan quedin poc menys de 25 minuts per la mitjanit, a les 23.35, tornarem al passat, a l'any 1983, de la mà de la família Huguet que queda misteriosament atrapada en el temps. Amb ells, farem un viatge, recordant els moments més insòlits i divertits que s'han vist en les celebracions de Cap d'Any de TV3. També recordarem les cançons que han quedat gravades a la memòria dels catalans. Aquestes cançons han estat escollides pels espectadors d' "El club" durant els últims mesos. Aquest programa continuarà després de la mitjanit.

Ramon Pellicer i Raquel Sans, presentadors del "Telenotícies vespre", seran els encarregats de fer les campanades des de la torre Agbar de Barcelona. En aquest modern edifici del nou "skyline" barceloní es realitzarà un espectace de llum i color.

La música també serà protagonista amb un instrument innovador d'última generació: el reactable. Es tracta d'una taula lluminosa amb diversos objectes relacionats amb sons diferents, dissenyat a la Universitat Pompeu Fabra. Es va fer popular després que la cantant Björk el va incorporar a la seva última gira.

TV3 vol acomiadar el 2007 i donar la benvinguda al nou any amb tota mena de luxes. I és que, l'entrada al 2008 suposarà el tret de sortida de la celebració del 25è aniversari de Televisió de Catalunya.

Anar al contingut