Viladecans

Detinguda per duplicar la taxa d'alcohol permesa en dos controls diferents

Una jove de 23 anys ha estat detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, després que dos controls d'alcoholèmia hagin demostrat que conduïa duplicant la taxa màxima permesa. La conductora, que després del primer control ha fet cas omís a la prohibició dels Mossos d'agafar el cotxe, ha estat interceptada dues hores més tard al volant del seu vehicle i ha tornat a donar positiu. La detinguda, que té antecedents per conduir sota els efectes de l'alcohol, tenia el permís de conduir retirat.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Viladecans una jove de 23 anys després d'interceptar-la conduint el seu vehicle dues hores després d'haver estat aturada a un control on havia donat positiu. La detinguda, veïna de l'Hospitalet de Llobregat, ha estat aturada en un control a primera hora del matí, on ha donat una taxa de 0,66 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. Una xifra que excedeix en més del doble el màxim permès per la llei, que és de 0,25 mil·ligrams.

Davant el resultat positiu, els agents han immobilitzat el vehicle fins que un amic de la conductora s'ha ofert per portar-lo. Dues hores més tard, els Mossos han interceptat la jove, que tornava a conduir el seu cotxe. Li han fet de nou la prova d'alcoholèmia i, en aquesta segona ocasió, el control ha mostrat una taxa de 0,57 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat.

Els agents han procedit aleshores a detenir per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit la infractora que, a més de ser reincident i comptar amb antecedents per conduir sota els efectes de l'alcohol, tenia el permís de conduir retirat.

Anar al contingut