Barcelona

Carme Chacón, ministra, cap de llista i embarassada

Carme Chacón ha tingut molt bones notícies en els últims mesos. Va ser nomenada ministra d'Habitatge amb només 36 anys, sent la més jove de l'equip de José Luis Rodríguez Zapatero. El cap de setmana passat, es va casar amb el seu company, Miguel Barroso, en una cerimònia civil a Esplugues de Llogbregat i, diumenge, va ser escollida cap de llista del PSC per Barcelona. Ara s'ha sabut que està embarassada de dos mesos.

Actualitzat
La ministra i el seu company, Miguel Barroso, esperen una criatura pel pròxim més de juliol, segons publica el diari "La Vanguardia". Carme Chacón haurà d'afrontar unes setmanes d'activitat frenètica. I és que, haurà de continuar treballant al capdavat d'Habitatge i acudir als actes de campanya, amb continus mítings i viatges, i tot això esperant un fill.

Hi ha qui diu que el seu embaràs podria ser un alicient de cara a les eleccions i li permetria sumar més vots en representar el model de dona moderna que compangina vida laboral i èxit professional amb la construcció d'una família.
Anar al contingut