Futbol

L'exblaugrana Guillermo Amor evoluciona favorablement tot i que continua amb respiració assistida

Guillermo Amor evoluciona favorablement tot i que continua ingressat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A l'exfutbolista del Barcelona l'han operat aquesta matinada després que va tenir un accident quan circulava en cotxe a l'alçada de l'Ametlla de Mar. La topada li ha provocat un traumatisme abdominal. Segons que informa l'últim comunicat mèdic, Amor, de 40 anys, evoluciona satisfactòriament, amb tendència a l'estabilitat. L'exfutbolista continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives, sedat i assistit amb ventilació mecànica. El pronòstic és reservat, i els metges no tornaran a informar de l'estat de salut d'Amor fins aquest al matí.

Actualitzat

L'exjugador, de 40 anys, l'han traslladat en un principi a un centre d'atenció primària de l'Ametlla, encara que després l'han evacuat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on ha hagut de ser intervingut quirúrgicament cap a les cinc d'aquesta matinada, segons que han indicat a Efe fonts del centre sanitari. En aquests moments, Amor està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) d'aquest hospital i el seu pronòstic és reservat.

En les quatre últimes temporades Amor ha desenvolupat diverses tasques al futbol base de l'entitat blaugrana, entre les quals la de director de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, encara que el club va decidir no renovar-li el contracte a mitjans d'aquest any. Abans d'aquesta etapa, va destacar per la seva dilatada trajectòria com a jugador blaugrana, i va ser un dels jugadors respectats del planter que va formar part del "Dream Team" que va dirigir Johan Cruyff.

Amor va jugar 550 partits amb el Barça, en els quals va marcar 89 gols. En el seu palmarès figuren, entre d'altres, una Copa d'Europa, dues Recopes, cinc Lligues i tres Copes del Rei. L'etapa del jugador al Camp Nou es va acabar el 1998. A partir de llavors, va defensar la samarreta del Fiorentina (1998-2000), la del Vila-real (2000-2002) i es va retirar al Livingston escocès (2003).

Anar al contingut