Barcelona

Almenys 4 detinguts en un operació contra el tràfic d'anabolitzants en un gimnàs de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre persones per tràfic de substàncies dopants en un gimnàs de Barcelona. Entre els detinguts hi ha el responsable del centre, situat al districte de Nou Barris, que a més és un dels responsables de la Federació Internacional de Body Building. L'home distribuïa entre els seus clients productes com esteroides anabolitzants, clembuterol, insulina o l'hormona del creixement. Ell mateix recomanava aquestes substàncies tant a persones competidores de físic-culturisme com a aficionats.

Actualitzat
El propietari del gimnàs, de 40 anys i veí de Barcelona ja havia estat detingut pel mateix motiu el 2004. Està acusat d'un delicte contra la salut pública. Segons les primeres investigacions, aquest home distribuïa les substàncies a clients del seu gimnàs als quals assessorava sobre l'ús d'aquestes substàncies prohibides en l'esport. Altres tres persones, dos homes i una dona, han estat detinguts. Tots quatre han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

En diversos escorcolls al gimnàs i a dos domicilis, la policia ha intervingut més de 1.300 dosis de substàncies dopants que podrien procedir de Galícia i Portugal.
Anar al contingut