Molina de Segura

Sergi Pàmies guanya el premi Setenil al millor llibre de relats publicat a l'Estat amb "Si et menges una llimona sense fer ganyotes"

L'escriptor Sergi Pàmies ha guanyat, amb el seu llibre "Si et menges una llimona sense fer ganyotes", el premi Setenil al millor llibre de relats publicat a l'estat espanyol. L'obra es va editar inicialment en català, però després el mateix autor la va traduir al castellà. L'Ajuntament de Molina de Segura, a Múrcia, convocant del premi, ha destacat la vintena de contes inclosos al llibre, que combinen situacions quotidianes i fantàstiques. L'obra, publicada per Anagrama, també ha rebut el premi Ciutat de Barcelona 2006 de literatura, i el premi Lletra d'Or 2007 a la millor obra publicada en català de l'any.

Actualitzat

Amb "Si et menges una llimona sense fer ganyotes", publicat per Anagrama, Sergi Pàmies ha estat el guanyador del quart premi Setenil al millor llibre de relats publicat a Espanya. L'Ajuntament de Molina de Segura, que convoca el premi, ha destacat que l'obra de l'escriptor català inclou vint contes que combinen situacions quotidianes i fantàstiques.

"Si et menges una llimona sense fer ganyotes", prologat per Enrique Vila-Matas, es va editar inicialment en català, però posteriorment la va traduir al castellà el mateix autor. El llibre, que ja compta amb diverses edicions, ha estat també guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona 2006 de literatura i el premi Lletra d'Or 2007 a la millor obra publicada en català de l'any.

Els finalistes d'aquesta edició del premi Setenil han estat "Tráeme las pilas cuando vengas", de Pepe Monteserín; "Alumbramiento", d'Andrés Neuman; "La sombra del caiman", de Manuel Moya; "Sin tu", de Mara Torres, i "La mujer sin memoria", de Silvia Sánchez Rog.

L'acte de lliurament del premi, que està dotat amb 12.000 euros, es farà l'11 de desembre a l'Ajuntament de Molina de Segura.

Anar al contingut