Lleó

Zapatero anuncia que les pensions mínimes tornaran a pujar el 2008 el doble de la mitjana

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat que les pensions mínimes tornaran a pujar el 2008 el doble de la mitjana de totes les pensions i, en el cas de les pensions de persones que tinguin fills a càrrec, l'augment serà de 110 euros al mes. Zapatero ha fet aquest anunci en la seva intervenció en la festa minera asturlleonesa celebrada a la localitat de Rodiezmo.

Actualitzat

"Continuarem apujant les pensions perquè l'economia ho permet gràcies a la bona gestió del govern", ha proclamat el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que ha insistit que les polítiques socialistes han permès la "solvència" de les arques públiques i el "major creixement de llocs de feina de tots els països industrialitzats".

És el tercer any consecutiu que Zapatero aprofita la seva presència a la festa de Rodiezmo per fer l'anunci que les pensions mínimes pujarien el doble de la mitjana de totes les pensions.

En el cas de les pensions de persones que tinguin fills al seu càrrec, l'augment serà de 110 euros al mes, fet que suposarà un increment del 60%.

Zapatero també ha avançat que quan s'acabi la legislatura, el Fons de Reserva de la Seguretat Social comptarà amb 50.000 milions d'euros, davant els 15.000 que hi havia quan va arribar al govern fa tres anys.



ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut