El magnat de la comunicació Rupert Murdoch aconsegueix finalment el diari econòmic "The Wall Street Journal"

El grup de comunicació News Corporation, propietat del magnat australià Rupert Murdoch, ha tancat la compra del grup Dow Jones, editor del diari econòmic Wall Street Journal. Murdoch pagarà per Dow Jones uns cinc mil milions de dòlars després de tres mesos de rumors sobre si es faria o no la compra. Les desavinences dins de la família Bancroft, propietària de Dow Jones des de fa més d'un segle, han estat les responsables de la prolongació de les negociacions, tot i que, finalment, l'acord s'aconsegueix gràcies al vistiplau de la família per vendre el seu 64 per cent del grup de comunicació.

Actualitzat
"The Wall Street Journal" era un dels objectius més desitjats del magnat de la comunicació Rupert Murdoch, que ha aconseguit comprar, finalment, una companyia d'informació financera de primera línia per complementar el seu enorme imperi mediàtic.

"The Wall Street Journal" és el el segon rotatiu de més tiratge als Estats Units. La mateixa capçalera ha informat que la família propietària del grup Dow Jones ha acceptat l'opa de 5.000 milions de dòlars llançada per Murdoch, que ara és més a prop de tenir el control del grup Dow Jones, que, a banda de tenir una agència d'informació financera, té l'índex del mateix nom a la borsa de Nova York.

Murdoch és propietari de News Corporation, que inclou la cadena de televisió Fox, els estudis de cinema Twentieth Century Fox i diaris com el britànic "The Times", entre molts altres mitjans de comunicació.
Anar al contingut