Reus

Reus obre les portes del Gaudí Centre en els 155 anys del naixement del genial arquitecte

Avui obre les portes el Gaudí Centre a Reus, un espai innovador on a través de recreacions i noves tecnologies es reviu la figura del genial arquitecte nascut a la capital del Baix Camp. La inauguració d'aquest nou centre dedicat a Gaudí coincideix amb la celebració dels 155 anys del seu naixement. Els ciutadans de Reus s'han abocat amb la inauguració d'aquest centre i ja han omplert totes les places disponibles per fer les primeres visites a aquest espai dedicat al modernisme.

Actualitzat
Prop de 700 persones ja s'han apuntat a la jornada de portes obertes del Gaudí Centre d'aquest dilluns a Reus. Des de l'organització s'ha considerat que la xifra és "un èxit" i s'ha indicat que suposen que també els grups de tarda quedaran plens.

El Gaudí Centre acollirà els visitants en visites concertades gratuïtes cada mitja hora en grups de 50 persones. L'obertura de l'innovador espai se celebra coincidint amb el 155è aniversari del naixement de Gaudí, a la capital del Baix Camp.

Coincidint amb la inauguració del centre s'encendrà per primer cop el rètol lluminós amb la firma de Gaudí que hi ha a la façana i que canvia de colors. El rètol estarà encès entre les 20.00 i les 24.00 a l'estiu. La resta de mesos serà entre les 18.00 i les 22.00.

El Gaudí Centre es podrà visitar amb entrada a partir del 26 de juny. Es tracta d'un espai de 1.200 metres quadrats, equipat amb moderna tecnologia audiovisual, al servei d'un projecte expositiu que revela aspectes poc coneguts de la vida de Gaudí i alguns dels enigmes de la seva obra.

El projecte ha anat a càrrec de l'equip encapçalat per l'arquitecte japonès Toshiaki Tange, director d'Arata Isozaki i Associats España, i Joan Sibina, responsable del projecte museogràfic de diverses àrees del CosmoCaixa.
Anar al contingut