São Paulo

Benet XVI demana a milers de joves brasilers mantenir la castedat fins al matrimoni i ser fidels a la parella

Bany de multituds a l'estadi Pacaembu, on uns 30.000 joves a dins i més de 100.000 a l'exterior esperaven veure el pontífex. Seguint en la línia de rebuig a l'avortament, Benet XVI va ser contundent en demanar al jovent llatinoamericà una vida casta i compromesa. També va insistir que respectin el matrimoni. Aquestes crides les va fer davant dels joves brasilers, el 79% dels quals, segons les enquestes, aprova les relacions prematrimonials i està a favor dels preservatius.

Actualitzat
"Respecteu per sobre de tot la institució del matrimoni. Els homes no poden ser realment feliços si no hi ha fidelitat en la parella", va afirmar el Papa des de l'estadi. El papa Ratzinger també va demanar la protecció del medi ambient i va criticar la devastació ambiental de l'Amazones, ja que representa un perill per a la població indígena que hi viu.

Hores abans de la trobada amb el joves, el Papa s'havia reunit amb Lula da Silva, reunió en què tots dos van evitar parlar de l'avortament. El president brasiler es declara catòlic, però creu que l'avortament no és una qüestió de moral, sinó de salut pública.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut