Barcelona

El Cirque du Soleil reestrenen l'espectacle "Alegría" a Barcelona

La companyia canadenca Cirque du Soleil ha tornat a Barcelona amb la representació "Alegría". L'espectacle, que ja va visitar la capital catalana el 1998, conserva l'argument original amb algunes petites modificacions. Una producció en què la fantasia, la música en directe i els malabarismes continuen sent les principals cartes de presentació d'aquesta coneguda companyia. "Alegría" es podrà veure en una carpa que està instal·lada a la Plataforma de la Marina fins al 20 d'abril.

Actualitzat
Torna el Cirque du Soleil, el Circ del Sol, a Barcelona i ho fa amb l'espectacle "Alegría". La fantasia i la màgia tornen a pujar a l'escenari, acompanyades de bufons, trobadors, aristòcrates i, és clar, de pallassos, que mai poden faltar en un circ. L'espectacle està farcit d'increïbles acrobàcies, molta creativitat, efectes de llum i so plens d'il·lusionisme, i una música que ajuda a somiar.

La idea del Cirque du Soleil és explicar una història de forma visual sobre la por, l'alegria, el pas del temps i la tradició d'Orient i Occident. Tot això sense utilitzar animals reals en els espectacles, com a molt, en presenten de fantàstics.
Anar al contingut