Sao Paulo

Un accident en les obres del metro obre un esvoranc al centre de Sao Paulo i provoca el caos circulatori a la ciutat

Un forat de 80 metres de diàmetre i 30 de profunditat i ha engolit un tram important d'una cèntrica avinguda de Sao Paulo. L'esvoranc, que ha estat provocat per un accident en la construcció d'una nova línia del metro, ha paralitzat mitja ciutat. Segons sembla, les parets d'una estació en obres han cedit i, en enfonsar-se, han obert el forat. Els bombers asseguren que una dotzena de cotxes han caigut a l'esvoranc, però ara es preocupen per evitar que caigui al fons una grua que ha quedat just al límit i per buscar possibles víctimes. Per seguretat, s'han hagut d'evacuar uns 70 immobles de la zona, i els veïns s'hauran d'estar en hotels fins que no es revisin, un per un, els fonaments de tots els edificis.

Actualitzat
El secretari estatal de Transports Metropolitans de la principal ciutat de Brasil, José Luiz Portella, ha explicat que podria haver-hi almenys un mort a causa de l'esvoranc i que quatre persones han resultat ferides lleus. No obstantcaixò, els bombers busquen encara possibles víctimes entre les restes dels dotze vehicles que han estat, literalment, engolits.

Equips de rescat i enginyers concentren els seus esforços, a més, per evitar que es desplomi una grua de cinquanta metres d'altura i cinquanta tones de pes que ha quedat a la vora del buit.
Anar al contingut