Barcelona

El propietari de La Paloma fa marxa enrere i renuncia a obrir el local com a forma de protesta

La coneguda sala de concerts La Paloma, de Barcelona, continuarà tancada al públic. El seu propietari havia anunciat que obriria aquest dijous a la tarda i a la nit, tot i l'ordre de clausura que va rebre el 20 de desembre a causa de les denúncies per sorolls. Segons deia, obrir era una manera de protestar contra el tancament. Finalment, però, l'amo del local s'ha fet enrere i ha acceptat deixar la sala tancada. En un comunicat, el propietari ha explicat que s'ha decidit "després de mantenir una conversa" amb el regidor de Cultura i del districte de Ciutat Vella, Carles Martí, amb el qual es reunirà el dia 12 d'aquest mes. L'Ajuntament havia deixat clar que actuaria contra l'obertura de La Paloma.

Actualitzat
El 20 de desembre l'Ajuntament de Barcelona va notificar als responsables de La Paloma que el local havia de tancar per les molèsties que causaven els sorolls als veïns dels edificis del costat. El propietari tenia previst obrir a les sis de la tarda i a la mitjanit, com era habitual els dijous, com a forma de protesta. "Protestarem obrint i amb música", havia dit l'amo, que es lamentava que no havia pogut contactar amb cap responsable de l'Ajuntament de Barcelona.

De la seva banda, el consistori, a través del regidor Carles Martí, es va mostrar confiat que La Paloma podria tornar obrir al cap de tres o quatre mesos, un cop insonoritzat del tot el local. Martí va advertir, però, que si La Paloma no tancava dins el termini previst (l'1 de gener a la tarda) l'Ajuntament podria precintar el local. Ara, amb la decisió de no obrir, el propietari ha evitat aquest pas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut