El Vendrell, Catalunya

Més de 70 persones van participar al "planking" multitudinari del Vendrell

Tot i que el "planking" va néixer fa molt temps, aquest fenomen s'ha posat de moda enguany i també s'està estenent al nostre territori.

Actualitzat
Dissabte passat, 3 de setembre, el col·lectiu vendrellenc The Singermornings va deixar la seva empremta fent el primer "planking" multitudinari de Catalunya.

Més de 70 persones es van aplegar a la rambla del Vendrell per deixar-se fotografiar col·locats bocaterrossa, i van dibuixar el nom de la població juntament amb una etiqueta (#ELVENDRELL).

Aquesta va ser la paraula escollida per The Singermornings, organitzadors de la trobada i provocadors d'estendre la moda del "planking" a Catalunya. Ells mateixos destaquen que estan molt sorpresos de la bona resposta dels vendrellencs i no descarten provar ben aviat altres iniciatives socials que també estan de moda a la xarxa.

A la pàgina de Facebook de The Singermornings podreu veure algunes de les fotografies d'aquest "planking". Elmeu3cat24 ha fet una galeria d'algunes de les fotos realitzades pel vendrellenc Joan Rovirosa.





NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut