Barcelona

Dotze motoristes perden la vida aquest agost en accidents a Catalunya, cinc aquest cap de setmana

L'agost deixa aquest any un balanç tràgic pel que fa al nombre de motoristes que han perdut la vida en accidents de trànsit, dotze en total. Les darreres cinc víctimes han estat aquest cap de setmana, en tres accidents. En molts casos els sinistres s'han produït en topar amb un altre vehicle, com turismes, furgonetes o camions. Aquestes dades contrasten amb les de l'agost passat, quan en van morir set.

Actualitzat
El darrer accident registrat a Catalunya en què s'ha vist implicat un motorista ha estat aquest diumenge a Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. L'accident s'ha produït a la BV-2115, quan la moto de la víctima ha sortit de la via. Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies s'han desplaçat fins al lloc de l'accident.

Dissabte a la carretera N-340, al pas per Amposta, al Montsià, quan un home de 27 anys hi ha perdut la vida. La policia n'investiga les causes. Dissabte, a Fontanals de Cerdanya, dues persones que viatjaven en una motocicleta van morir en topar frontalment amb un turisme. L'accident va tenir lloc prop del quilòmetre 175 de l'N-260.

Divendres al migdia, un cotxe i una motocicleta van topar a la carretera TV-3146 a Vila-seca. El conductor de la motocicleta va morir al lloc dels fets, tot i els intents dels serveis sanitaris per salvar-li la vida.

El 18 d'agost, a Barcelona un home va perdre la vida quan una furgoneta el va envestir. Alguns testimonis asseguraven que el conductor es va saltar el semàfor en vermell i va topar amb la moto. Dos dies abans, a l'N-420 a Botarell, un motorista sortia de la via i quedava en estat crític. El Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar a l'hospital, on posteriorment va morir. Aquell mateix dia, el 16 d'agost, un altre motorista perdia la vida en un accident de trànsit a Llagostera, a la carretera C-65. La moto va topar amb un turisme. La víctima va ser traslladada a l'hospital ferida de gravetat i va acabar morint.

El 14 d'agost, a Oliola, a la Noguera, una altra persona va perdre la vida mentre conduïa una motocicleta. Un turisme i la motocicleta de la víctima van topar lateralment. Tot i que el motorista va quedar ferit greu, va ser traslladat a l'hospital i finalment va morir. Un dia abans en una cruïlla de Barcelona, entre els carrers de Madrazo i Alfons XII, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, un motorista va morir i un altre va quedar ferit greu després d'un xoc entre dues motocicletes.

Els primers accidents de trànsit de l'agost on s'han vist implicades motocicletes van tenir lloc els dos primers dies del mes. El 2 d'agost un home de 66 anys perdia la vida al casc urbà de Tarragona en un accident on es van veure implicats un turisme i una moto. La víctima va morir a l'acte. L'1 d'agost a l'N-240, a Montblanc, a la Conca de Barberà, un motorista de nacionalitat xinesa perdia la vida en topar contra un turisme.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut