Un policia acordona una zona de Manhattan, minuts després del terratrèmol.
Un policia acordona una zona de Manhattan, minuts després del terratrèmol.
Estats Units

Evacuats el Pentàgon i el Capitoli per un terratrèmol de 5,9 graus que no causa danys

El Pentàgon i el Capitoli han estat evacuats temporalment aquest dimarts a conseqüència d'un terratrèmol de 5,9 graus en l'escala de Richter amb epicentre a la localitat de Mineral, a l'estat de Virgínia, segons ha informat l'Institut Geològic dels Estats Units. El sisme, que ha durat uns quants segons, ha sacsejat la costa est dels EUA i s'ha deixat sentir especialment a Washington i Nova York, tot i que no hi ha constància de cap víctima ni de danys importants.

Actualitzat
El moviment també ha obligat a tancar, com a mesura de precaució, dos reactors nuclears de Virgínia, així com els museus de Washington i les torres de controls dels aeroports JFK i Newark, on ja s'han reprès els vols. Les línies telefòniques han deixat de funcionar i han tancat nombrosos edificis d'oficines de ciutats com Boston.

Es tracta d'una zona on no hi solen haver terratrèmols. L'últim va tenir lloc l'any 1875 i va assolir els 4,8 graus d'intensitat. El d'aquest dimarts s'ha notat fins i tot a la ciutat canadenca de Toronto.
Anar al contingut