Iliumzhínov i Gaddafi, en una imatge del mes de juny passat. (Foto: Reuters)
Iliumzhínov i Gaddafi, en una imatge del mes de juny passat. (Foto: Reuters)
Trípoli

Gaddafi continua desaparegut tot i que hauria enviat un missatge dient que és a Trípoli

El coronel libi, Moammar al-Gaddafi, hauria enviat un missatge, a través del cap de la Federació Russa d'Escacs, Kirsan Iliumzhínov, assegurant que és a Trípoli i que no pensa abandonar Líbia. Segons la versió que el responsable rus ha proporcionat a l'agència Interfax, Gaddafi li ha dit que està "sa i estalvi" i ha afegit: "Em trobo a Trípoli i no tinc intenció d'abandonar Líbia. No es creguin les informacions falses de les televisions occidentals". Unes hores després d'aquest missatge, els rebels libis han aconseguit entrar al complex presidencial però no hi han trobat el coronel.

Actualitzat
On es troba Moammar al-Gaddafi continua sent una incògnita. El coronel libi hauria enviat un missatge que es troba a Trípoli a través Iliumzhínov, que fa unes quantes setmanes va viatjar a Líbia per jugar una partida d'escacs amb Gaddafi.

El fill del coronel també ha dit que el seu pare està bé i es troba al país, cosa que coincideix amb les tesis del Pentàgon, que aquest dilluns va assegurar que Gaddafi és a Líbia i van descartar que hagués abandonat el país.

Els rebels libis han aconseguit entrar al complex presidencial però encara no han trobat el coronel.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut