Madrid

Rubalcaba defensa els eurobons per enfortir la moneda i afrontar millor la crisi

El candidat del PSOE a les eleccions generals, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha defensat la creació d'eurobons com una mesura per enfortir l'euro i afrontar millor la crisi econòmica. Rubalcaba ha donat suport a aquesta iniciativa, que Berlín rebutja unes hores abans de la reunió entre Merkel i Sarkozy. Per la seva banda, el PP ha demanat la compareixença al Congrés dels ministres d'Economia i Indústria.

Actualitzat
El candidat socialista a la presidència del govern central, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha defensat la proposta de crear eurobons com una mesura per enfortir l'euro i afrontar millor la crisi econòmica.

Rubalcaba ha defensat aquesta iniciativa abans que el president francès Nicolas Sarkozy i la cancellera alemanya, Angela Merkel, es reuneixin a París per mirar de gestionar la crisi a la zona euro. Dirigint les seves propostes als líders d'Alemanya i França, el candidat socialista a La Moncloa ha defensat la creació dels bons europeus com una mesura bona per a tots i cadascun dels països europeus.

Segons Rubalcaba, Europa ha de centrar els seus esforços a estimular el creixement de l'economia europea, i una bona eina per fer-ho, ha dit Rubalcaba, seria que el Banc Central Europeu rebaixés els tipus d'interès.
Anar al contingut