Londres

Els detinguts pels aldarulls a Londres arriben als 1.200, 700 dels quals ja processats

Els detinguts pels disturbis ocorreguts a Londres entre dissabte passat i aquest dimarts superen ja els 1.200, dels quals gairebé 700 han estat processats, sobretot per desordre públic i robatoris.

Actualitzat
Scotland Yard ha difós que entre els detinguts hi ha un jove de 19 anys que ha penjat al seu perfil de Twitter una fotografia on apareixia amb articles robats als disturbis. Els agents també van detenir al municipi de Lewisham una menor de 16 anys per robatori, amenaces violentes, possessió d'arma blanca i assalt a la policia.

La policia està col·laborant amb fotògrafs "freelance" de Lewisham que van cobrir els aldarulls per identificar els autors dels desordres públics. Un dels fotògrafs ha lliurat imatges en alta resolució que s'estan contrastant amb les càmeres de seguretat.

Els jutjats continuen amb la declaració dels detinguts, entre ells els sospitosos de dues de les cinc morts en els aldarulls de Londres i altres ciutats britàniques com Birmingham, on s'està interrogant els tres sospitosos detinguts per la mort dels tres musulmans atropellats quan protegien els comerços del seu veïnat.
Anar al contingut