D'esquerra a dreta: Maria Osuna, Juana Dolores Martínez i Carles Bonet, la nit electoral (Foto: ACN)
D'esquerra a dreta: Maria Osuna, Juana Dolores Martínez i Carles Bonet, la nit electoral (Foto: ACN)
Salt

La regidora de PxC a Salt reconeix que es va equivocar ingressant al partit

La regidora del partit Plataforma per Catalunya a Salt, Juana Dolores Martínez, declara que els seus companys l'han "enfonsat com a persona" i reconeix que es va equivocar quan va ingressar al partit en una entrevista a l'ACN.

Actualitzat
Segons explica, els problemes haurien començat quan els seus companys es van assabentar que la seva parella era del Camerun. A partir d'aquí, haurien començat els insults i la pressió perquè deixés el seu futur marit. "Vés-te'n del partit, perquè no pots estar amb un negre i estar amb nosaltres", explica Martínez que li van arribar a dir. L'assetjament va arribar a un punt d'agressivitat que la van fer dimitir.

La seva dimissió també va ser problemàtica, ja que des del partit se l'hauria obligat a mentir dient que la seva renúncia era per "motius personals". La regidora s'hi va negar i es va dirigir al líder de la formació, Josep Anglada, que li va "donar suport fins que la pressió de Salt el va portar a demanar pel bé del partit que dimitís". Precisament, i segons la versió de l'exregidora, Anglada estava assabentat d'aquest problema des del 22 de maig, quan Martínez li hauria trucat per explicar-li la seva situació i ell li va respondre que "no era cap problema".

Llavors el partit, assegura Martínez, va començar a atacar la seva parella, amb qui es casarà al febrer de l'any vinent, i la seva situació legal. "El que no saben", comenta, "és que el meu marit és a Espanya des del 2007 i té permís de residència".

L'encara regidora no es dóna per vençuda i assegura que no pararà fins que li "demanin perdó per tot el mal que ens han fet". El cas ja està en mans del seu advocat, que denunciarà Plataforma per Catalunya per danys i perjudicis.

"Només volia que hi hagués menys delinqüència a Salt"

Juana Dolores Martínez va arribar a PxC a través d'unes amigues. "Jo només volia que Salt canviés, que fos millor, que hi hagués menys delinqüència", precisa. Tot i que reconeix que havia sentit que era una formació racista, ells li deien que "no era veritat, que els ho deien per enveja, que ells només volien ajudar a fer que hi hagués menys delinqüència".

Sobre la seva presència a la llista electoral de Salt, Martínez afirma que "va ser molt ràpid, de la nit al dia, perquè no tenien ningú".
Anar al contingut