La policia ha acordonat la zona on han atropellat les tres víctimes. (Foto: EFE)
La policia ha acordonat la zona on han atropellat les tres víctimes. (Foto: EFE)
Londres

El 92% dels britànics exculpen el govern de Cameron de l'onada de violència

El diari sensacionalista "The Sun", un dels de més tiratge al Regne Unit, publica aquest dijous un sondeig segons el qual la majoria dels britànics exculpen el govern conservador de David Cameron de l'onada de violència que va començar a Londres dissabte passat i que es va estendre per les ciutats principals del país.

Actualitzat
Segons el sondeig, el 42% de la població opina que l'origen dels greus disturbis cal trobar-lo en la criminalitat, mentre que un 26% pensa que és en la cultura de bandes. La resta dels enquestats són del parer que l'atur i les tensions racials són les causes dels aldarulls, que han provocat quatre morts i més d'un miler de detinguts.

Per tant, segons "The Sun", només el 8% dels britànics creuen que la política d'austeritat del primer ministre és l'origen dels desordres, que la policia ha aconseguit frenar després de quatre nits de violència. Si bé la majoria dels ciutadans no acusen Cameron de la revolta, el 57% consideren que els poders públics han gestionat la crisi malament.
Anar al contingut