San Francisco

Apple aconsegueix blindar temporalment la distribució del dispositiu Galaxy de Samsung a la Unió Europea

Apple ha aconseguit la primera victòria davant dels tribunals contra Samsung. Des de fa temps, la companyia dirigida pel magnat Steve Jobs ha denunciat en reiterades ocasions que la coreana copia els seus productes. Ara, un jutge alemany ha prohibit temporalment que l'empresa coreana vengui el dispositiu Galaxy Tab 10.1 a tots els països de la Unió Europea, excepte a Holanda.

Actualitzat
La batalla legal per les patents que protagonitzen des de fa mesos Apple i Samsung ja té un primer guanyador. Un tribunal alemany ha prohibit que Samsung distribueixi el seu dispositiu Galaxy Tab 10.1 a pràcticament tot Europa.

Una llarga disputa

Els desacords entre les dues empreses vénen de lluny. L'empresa dirigida per Steve Jobs al·lega que els dispositius Galaxy de Samsung copien els models d'iPhone i iPad d'Apple i per això ha interposat diverses demandes contra la coreana als Estats Units i Austràlia, entre d'altres. Unes demandes a les quals Samsung ha respost amb la mateixa moneda.

Precisament, aquesta darrera sentència arriba només una setmana després que Samsung es veiés obligada a posposar el llançament del seu model més recent de Galaxy a Austràlia, com a conseqüència de les queixes de la companyia nord-americana.

Samsung presentarà recurs

Per la seva banda, els responsables de Samsung ja han anunciat que recorreran la sentència però mentre això no es resolgui només podran distribuir el Galaxy Tab 10.1 a Holanda.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut