Rubalcaba, durant la reunió amb l'equip econòmic del PSOE (Foto: EFE)
Rubalcaba demana un acord per la moderació salarial. (Foto: EFE)
Madrid

Rubalcaba demana a sindicats i patronal que pactin una moderació de sous i guanys

El candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha instat sindicats i patronals a tancar un pacte de moderació de les rendes. La recepta de Rubalcaba és contenir els salaris i reinvertir part dels guanys com a via per reactivar l'economia. "No es tracta de guanyar més, sinó que salaris i beneficis es moderin al servei de la creació d'ocupació", ha explicat.

Actualitzat
Després de reunir-se amb l'equip econòmic del PSOE, Rubalcaba ha afirmat que és "urgent" pactar una "política de rendes" que tingui com a objectiu principal la moderació. D'aquesta manera, segons ell, es podran destinar més diners a la millora de la competitivitat i a la creació de llocs de treball.

El candidat socialista ha donat ple suport a les noves mesures per pal·liar el dèficit que va anunciar diumenge la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado. Es tracta d'avançar el pagament de l'impost de societats i de fer més flexible el contracte a temps parcial, dues opcions que no han agradat ni a la patronal ni als sindicats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut