Barcelona

Anonymous nega l'amenaça contra Facebook però reconeix la possible implicació de dissidents del grup

Anonymous assegura que no té res a veure amb l'amenaça de destruir Facebook el 5 de novembre. L'organització ha desmentit la seva relació amb la informació que es filtrava fa uns dies a través d'un vídeo i d'un compte de Twitter, en què s'apuntava que la coneguda xarxa social seria destruïda per un ciberatac. Amb tot, reconeixen que l'amenaça podria procedir d'un grup de dissidents de l'organització.

Actualitzat
Els "hackers" han desmentit la seva guerra contra Facebook. A través del seu compte a Twitter, Anonymous ha negat que tingui cap intenció de destruir la xarxa social de Mark Zuckerberg, tot i que ha apuntat la possibilitat que alguns dissidents del grup estiguin actuant de manera independent.

La notícia es va saber a finals de juliol a través d'un vídeo al YouTube i d'una piulada publicada en un compte de Twitter creat recentment, que es va atribuir al col·lectiu.

En el vídeo, que té més d'un milió de visites, s'acusava la xarxa social de robar informació dels usuaris i vendre-la "als poderosos com si fossin trossos de paper" i per això, s'apuntava a la necessitat de posar punt final a un "règim que ha arribat a la seva fi" el 5 de novembre.


El vídeo d'OP_Facebook:




Anar al contingut