Facebook

Recomana'ns un grup del Facebook!

Estem buscant els millors grups i pàgines en català dins la xarxa social més coneguda del moment. Si en coneixes alguns que t'interessi recomanar als altres, digue'ns-ho via comentari, tweet o al mateix Facebook.

Actualitzat
Portem mesos buscant aquells grups i pàgines del Faceboock creats per internautes catalans, que destaquen, per un motiu o altre, sobre la resta. Potser és la seva utilitat o la seva originalitat allò que els fa ser una mica més especials. En tot aquest temps, us hem mostrat grups de la xarxa, ben variadets, i hem tocat temàtiques tan allunyades com la filosofia, l'economia, la literatura o la senzillesa d'una de les arts més difícils de dominar com és la de fer riure.

Gràcies a les vostres recomanacions hem ampliat el llistat de grups del Faceboock. Són col·lectius que no només es relacionen, sinó que també aprenen, s'informen, s'organitzen, es diverteixen o s'apassionen en la nostra llengua. I és per tot això que volem ampliar, encara més, aquesta llista de grups que parlen en català a la xarxa.

Si en coneixes algun que creus que ens pot interessar, envian's el nom o l'adreça al correu, deixa un comentari a la pàgina, fes-nos un tweet o comenta-ho al mateix Facebook i li donarem veu perquè ressoni per tota la xarxa.

Els grups i pàgines que estem buscant haurien de tenir interès general, ser de bon gust, estar escrits i comentats principalment en català i comptar amb una actualització constant.

Ajudan's a seguir el moviment del català a la xarxa!


Juliol

TVAnimalista, una recomanació de 'xchamarro'.
Viu la llengua, un grup creat per gent de les Illes Balears i que té 3.365 amistats.
Ecolúdic Ecologia Lúdica (Sostenibilitat Medi Ambient)
. La filosofia d'aquest grup és "convivència, solidaritat i respecte"
Els nens eutròfics
"(d'en Pedrals) és la culminació del pop irònic, la fastuositat del conjur poètic bajà, la hipèrbole de la samfaina amb sucre, l'exageració de la cançoneta..."
Les bruixes es pentinen és una pàgina del Facebook recomanada per la Lourdes i "creada per dues bruixes bones.., una de llevant i l'altra de ponent".
Indiecat música en català és un és un grup "que sintetitza la forma de veure la música de dos joves periodistes valencians", la Mónica López i el Carles Senso.
La llengua de signes m'enamora és un grup sense ànim de lucre administrat pel Sergi Nolla i la Raquel Perich. Suma't a la llengua de signes!
Aconseguim el rècord: 2.500.000 persones que parlin en català és un grup creat el 19 de febrer del 2009 i que vol aconseguir reunir "2.500.000 de persones que parlin en català", tot un record!

Ajuda'ns a descobrir els grups i pàgines del facebook. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí.
** Pots consultar les recomanacions del mes d'abril, les recomanacions dels mesos anteriors i les del desembre de 2010 al març de 2011. També del maig de 2011 i les del juny.
Anar al contingut