Barcelona

El Mobile World Capital inclourà també un festival i un centre laboratori

Ja se saben algunes de les novetats del que suposarà que Barcelona sigui la capital mundial dels mòbils fins al 2018. El Mobile World Capital, que convertirà Barcelona en la capital mundial de la telefonia mòbil, inclourà també esdeveniments com un festival de música i art, tindrà una seu física al centre de Barcelona i la gestió anirà a càrrec d'una Fundació. Tot això a banda de la celebració del Congrés que reunirà als representants del sector a escala mundial.

Actualitzat
Gran expectació a la presentació de Barcelona com a capital mundial de la telefonia mòbil. La setmana passada es va anunciar que la ciutat acollirà el congrés de telefonia fins al 2018. Però aquesta designació va molt més enllà de l'esdeveniment que té lloc habitualment al mes de febrer. En l'acte d'avui el màxim representant del congrés ha volgut remarcar que la cursa per aconseguir aquesta capitalitat ha estat un procés llarg i complicat en el qual s'ha hagut de competir amb París, Múnic i Milà. També s'ha volgut destacar el treball de sector públic i privat, en el que ja s'ha anomenat com a "model Barcelona".

A més de la celebració del congrés de telefonia mòbil, Barcelona també tindrà un centre que serà un laboratori per experimentar les possiblitats de les noves tecnologies relacionades amb aquest camp. Però, a més, se celebrarà un festival amb què es pretén acostar les tecnologies derivades de la telefonia mòbil als ciutadans.

Per damunt de tot, però, totes les parts implicades han volgut ressaltar que aquesta és una gran oportunitat perquè Catalunya es converteixi en un punt de referència de la indústria del sector. De fet, es calcula que fins el 2018, la capitalitat mundial del mòbil suposarà un impacte econòmic directe de 3.500 milions d'euros.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut