La cambrera, Nafissatou Diallo, durant un moment de l'entrevista
La cambrera, Nafissatou Diallo, durant un moment de l'entrevista
Nova York

La cambrera que acusa de violació Strauss-Kahn assegura que espera veure'l entre reixes

Nafissatou Diallo, la cambrera d'hotel que acusa de violació l'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Kahn, ha concedit la primera entrevista televisiva per explicar la seva versió dels fets. En l'exclusiva concedida a la cadena nord-americana ABC, Diallo ha mantingut les acusacions sobre Strauss-Khan i ha remarcat que espera que "vagi a la presó" perquè aquesta és l'única via per demostrar "que no pots fer servir el teu poder quan fas una cosa com aquesta".

Actualitzat
"Tenia molta por i estava molt espantada". Aquesta és una de les principals revelacions que ha fet Nafissatou Diallo, la cambrera d'hotel que va obrir la caixa de pandora acusant el fins aleshores director del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Khan, de violació.

Després de la seva entrevista a la publicació "Newsweek", Diallo ha concedit una exclusiva a la cadena de televisió nord-americana ABC en la qual ha remarcat la culpabilitat de Strauss-Khan. Segons la cambrera, d'origen guineà, l'exdirector de l'FMI se li va acostar i li va posar "les mans als pits" mentre ella repetia una vegada i una altra "pari, pari senyor, que no vull perdre la feina", però que malgrat tot, ell va continuar.

El relat de Diallo també explica que Strauss-Kahn va fer les maletes i va abandonar l'hotel, i que un cop va decidir denunciar-lo, va veure les notícies i va sentir que el presentaven com el candidat a la presidència francesa. Una situació que la va fer plorar i "pensar que em matarien".
Anar al contingut