Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra busquen el responsable de la punyalada que ha acabat amb la vida d'un menor a Lloret de Mar

L'adolescent britànic de 15 anys mort la matinada d'aquest diumenge a Lloret de Mar, cap a les quatre, va rebre una única ganivetada al tòrax, segons han confirmat fonts pròximes al cas.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de la mort del menor, que s'ha produït al carrer Torrentó d'aquesta població de la Selva, situat en una zona cèntrica plena d'hotels i una de les principals àrees d'oci nocturn de Lloret de Mar. Agents de la policia catalana busquen el responsable de la punyalada.

El cos del menor ja ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on dilluns està previst que se li practiqui l'autòpsia per saber amb exactitud la causa de la mort, que no es descarta que fos arran d'una baralla. Una possibilitat que han apuntat fonts pròximes a la família de la víctima.

Fonts policials han confirmat que el jove no era un turista, ja que tenia la residència habitual a la localitat gironina. Aquestes mateixes fonts també han destacat que el Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar el menor fins a l'hospital Sant Jaume de Blanes, on va morir, i que el jutge ha decretat el secret de sumari.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut