Barcelona

La fira de moda urbana de The Brandery obre les portes, enguany també per al públic general

La fira The Brandery ha començat al recinte firal de Montjuïc a Barcelona, amb unes 150 marques. Durant tres dies s'hi podrà veure el més nou en moda urbana i descobrir les pròximes tendències. En aquesta cinquena edició, es vol apropar el saló al públic no professional. Per això s'ha creat un nou espai, el Brandtown, oberta al públic en general i i s'hi faran concerts i desfilades. La coincidència en dates amb la passarel·la 080 fa que Barcelona sigui, més que mai, capital de la moda. Ara bé, coincidint amb l'arrencada "The Brandery", un dels dissenyadors, Sky Republic, ha denunciat el furt de més de cent peces de la seva col·lecció.

Actualitzat
The Brandery ha obert portes a Monjuïc, on durant tres dies s'hi podrà veure el més nou en moda urbana. Enguany, ho ha fet amb una novetat important, i és que s'ha obert al públic en general. Per això s'ha creat un nou espai, el Brandtown, i s'hi faran concerts i desfilades.

Coincidint amb l'arrencada del saló, que espera rebre 46.000 visitants aquest any, Sky Republic ha denunciat el robatori de més de cent peces de la seva col·lecció de la temporada d'estiu de l'any vinent. Dilluns al vespre van deixar tres bosses al terra, dos amb la roba d'hivern i una amb la d'estiu. L'endemà al matí, quan van anar a penjar-la, es van adonar que una bossa, la de la col·lecció d'estiu, ja no hi era.

Els dissenyadors estan preocupats per aquest robatori, no pel valor dels articles, que és d'uns 4.000 euros, sinó perquè tenen por que els l'hagin pres per copiar-la. Sky Republic ja han denunciat als fets als Mossos d'Esquadra i Fira de Barcelona, que facilitarà les imatges de les càmeres de seguretat que hi ha al The Brandery.

La Fira ha dit, per la seva banda, que és la primera vegada que es produeix un robatori d'aquesta mena i ha recordat que és responsabilitat de cada firma controlar els productes que té a l'estand.

Mentrestant ja s'ha donat el tret de sortida a la passarel·la 080 Barcelona Fashion. I s'ha fet amb el retorn esperat de la firma catalana TCN, després de cinc anys sense desfilar a Barcelona a causa de la desaparició de la Passarel·la Gaudí. L'acte es va fer a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona i hi van assistir Maria Josep Soler i Marc Villanueva.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut