Imatge d'arxiu dels Mossos mentre buscaven els autors de l'esquarterament. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu dels Mossos mentre buscaven els autors de l'esquarterament. (Foto: ACN)
Lleida

Busquen un home acusat d'assassinar i esquarterar un company de pis a Lleida

La policia busca un home d'origen dominicà acusat de matar i esquarterar un compatriota seu. Els Mossos d'Esquadra creuen que, després de matar i esquarterar la víctima, la va llançar al riu Segre. Els dos homes vivien en una casa abandonada a Lleida, on es podria haver comès el crim. La policia va trobar el cap de setmana passat restes del cos al riu Segre i al pantà d'Utxesa, a Torres de Segre. Segons sembla, el sospitós havia amenaçat l'altre home de matar-lo i esquarterar-lo.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra busquen a Lleida l'home acusat de l'assassinat i l'esquarterament del seu company de pis. Els agents han trobat les dues cames i un braç de la víctima al riu Segre i també al pantà d'Utxesa, a Torres de Segre, després de rebre'n l'avís el cap de setmana passat.

La víctima és un home de nacionalitat dominicana que compartia pis amb el presumpte assassí, també dominicà, que l'hauria amenaçat de matar-lo i esquarterar-lo. Els dos homes vivien en una casa abandonada, on es podria haver comès el crim.

Ara els Mossos d'Esquadra han intensificat la recerca per acabar de trobar més restes del cos i també per localitzar l'assassí.

L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Ponent s'ha fet càrrec de la investigació, i hi ha destinat una unitat subaquàtica i un helicòpter per portar a terme la recerca. El jutge que porta el cas n'ha decretat el secret de sumari.

El sospitós hauria fugit després del crim i ara es troba en parador desconegut.
Anar al contingut