Hong Kong

Un estudi conclou que la longitud dels dits mostraria la mida del penis

Les mans poden dir més sobre els seus amos del que es creia fins ara, sobretot en el cas dels homes. Un estudi fet per investigadors sud-coreans ha arribat a la conclusió que els dits donen pistes sobre la mida dels genitals masculins. Concretament, han vist que els homes amb el dit índex més curt que l'anular acostumen a tenir el penis més llarg. I afegeixen que, en general, com més petita és la diferència entre la longitud d'aquests dos dits, més llarg seria el membre viril. L'estudi s'ha fet amb 144 homes amb problemes urològics que no afecten la longitud del seu penis, després que investigacions anteriors ja havien demostrat que l'anomenada "testosterona prenatal" -els nivells de diverses hormones a les quals es veu exposat el fetus- afecta tant la mida dels dits com la del penis.

Actualitzat

La mida del penis dels homes pot veure's a les mans. Així ho ha trobat un estudi fet a Corea del Sud i publicat a la "Revista Asiàtica d'Andrologia", que conclou que un dit índex (el segon de la mà) més curt que l'anular (el quart) revelaria un penis més llarg.

La investigació també ha observat que com més similars són els dits índex i anular, més llarg és el penis. És el que es coneix com la "ràtio digital", que s'obté a partir de dividir la longitud del dit índex per la longitud del dit anular. Segons l'estudi, com més baixa sigui la ràtio, més gran seria el penis.

L'estudi s'ha fet amb 144 homes amb problemes urològics que no afecten la longitud del seu penis, i als quals se'ls va mesurar el membre viril durant l'anestèsia.

Estudis anteriors ja havien demostrat que l'anomenada "testosterona prenatal" afecta tant la longitud dels dits, especialment pel que fa a la mà dreta, com a la del membre viril. Així ho va dir Denise McQuade del Skidmore College de Nova York, que no va participar en l'estudi.

Dits llargs, penis sans


Les troballes de la investigació ofereixen "una prova  circumstancial que la testosterona prenatal és responsable tant de la longitud del penis com de la formació de dits".

Però la llargada dels dits seria interessant no només a l'hora de determinar la mida del membre viril, sinó també la seva salut. Un estudi de l'any passat va dir que els homes amb els dits índexs més llargs tenen un risc més baix de càncer de pròstata.

Els investigadors de la universitat britànica de Warwick i de l'Institut d'Investigadors del Càncer van trobar que els homes amb el dit índex més llarg que el seu dit anular eren un terç menys propensos a desenvolupar la malaltia que els homes amb el patró oposat.
Anar al contingut