Imatge del mur de Barcelona
El mur de Barcelona s'ha fet al barri del Raval.
Barcelona

Barcelona crea el seu mur de la felicitat

La ciutat comtal ha participat en el Wallpeople, dedicat aquest any a la felicitat. Es tracta d'un projecte fotogràfic que ha arribat, en la segona edició, a 20 ciutats del món.

Actualitzat
El concepte de felicitat és molt subjectiu. Es pot trobar aquest estat en unes altres persones, però també en un animal de companyia, en una cervesa fresca o en la contemplació d'una obra d'art. Així s'ha evidenciat aquest dissabte al carrer de Valldonzella, al barri barceloní del Raval.

Unes 200 persones han participat a la proposta de Wallpeople, un projecte que aquest any compleix dos anys. Els organitzadors, dos publicistaris que treballen a Barcelona, han proposat la creació d'un mur fotogràfic on cadascú aportés una imatge sobre la felicitat.

El mur s'ha anat component amb instantànies de grups d'amics, nens, animals, viatges... un mosaic ple de color que els mateixos participants han desmuntat per quedar-se una fotografia diferent de la que havien portat.

Wallpeople ha arribat aquest any a 20 ciutats del món: el mur s'ha fet també a Xile, Bogotà, Berlín o Roma, entre altres.
Anar al contingut