El president de la SGAE, Eduardo Bautista (Foto: EFE)
El president de la SGAE, Eduardo Bautista (Foto: EFE)
Madrid

La candidatura continuista guanya les eleccions a la SGAE

Els membres de l'SGAE -la Societat General d'Autors i Editors- han optat per la candidatura continuista a les eleccions. La candidatura alternativa i els socis que s'hi presentaven a títol individual no han aconseguit cap dels 38 representants a la Junta Directiva de l'entitat.

Actualitzat
La Candidatura Professional d'Autors i Compositors -la CPAC- continuarà dirigint l'SGAE en els pròxims 4 anys, després d'haver aconseguit 30 representants a la junta de l'entitat. Els altres 8 membres corresponen al Col·legi d'Editors, integrat per 8 empreses editorials. Segons la CPAC, els resultats d'ahir avalen la seva gestió al capdavant de l'entitat durant els últims anys.

Els nous càrrecs directius de l'entitat se sabran el pròxim dia 12, quan se celebrarà la primera reunió de la nova junta. A la sessió s'haurà de nomenar el nou president de l'SGAE, els tres vicepresidents i el president del Consell de Direcció, que fins ara ocupava Eduardo Bautista. Bautista podrà ocupar algun dels càrrecs directius, a diferència de l'actual president de la SGAE, José Luis Borau, que no s'ha presentat a la reelecció.

Anar al contingut