Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Duran diu que l'objectiu de CiU és que sigui decisiva per formar govern i pugui exigir com a contrapartida el pacte fiscal. (Foto: EFE)
Barcelona

CiU rebutjarà la reforma de la negociació col·lectiva si no és més ambiciosa

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ho té clar: qui avisa no és traïdor. Per això, en ple debat parlamentari sobre la reforma de la negociació col·lectiva, adverteix el president José Luis Rodríguez Zapatero que l'abstenció inicial de CiU no garanteix que l'acabin beneint. Duran exigeix canvis en el text, com ara més flexibilitat en la contractació.

Actualitzat
Duran aprofita la seva carta setmanal per deixar clar a Zapatero que el suport de CiU no és gratuït.

El portaveu de la federació nacionalista al Congrés exigeix que en el tràmit parlamentari s'introdueixin elements que permetin "trencar amb la rigidesa laboral" i "animar la contractació i creació de feina."

El to de Duran es va fent cada vegada més contundent, i al final de la carta és amenaçador: "O Rodriguez Zapatero fa ara la reforma de la negociació col·lectiva amb els continguts que hem pactat, o que convoqui eleccions. Anar passant el temps i no fer res no és guanyar temps per a ningú, ni tan sols per al candidat socialista; és perdre-ho tot. Ho reitero: tothom queda avisat. No hi haurà cap altre avís."




Anar al contingut