Futbol

El Reus derrota el Comarca de Níjar 2-0 i la Muntanyesa cau amb el Sestao 2-1

El Reus afrontarà la tornada de l'eliminatòria final del "play-off" d'ascens a Segona B amb un important coixí després d'haver-se imposat en l'anada al Comarca de Níjar per 2-0. Els gols d'Álvaro i Robert a la primera meitat permetran als de Santi Castillejo viatjar a Almeria amb més tranquil·litat. La Muntanyesa, en canvi, es veurà obligada a remuntar en caure a Las Llanas davant el Sestao River per 2-1. El gol de Ferran, però, permet als de Nou Barris ser optimistes de cara a la tornada. Els aficionats groc-i-negres seran decisius.

Actualitzat
Cara i creu

Malgrat els dos gols d'avantatge, el Reus afrontarà una tornada complicadíssima a Níjar veient la tensió i la duresa amb les quals s'ha disputat l'anada celebrada a la capital del Baix Camp. Afortunadament per als roig-i-negres, Álvaro ha inaugurat el marcador en el minut 19 després d'una jugada polèmica en què el porter rival, Nacho, ha patit una topada amb Chumbi i no ha pogut evitar l'1-0 dels locals. Les protestes irades dels visitants han obligat l'àrbitre a expulsar l'entrenador andalús. Amb el marcador a favor, el domini del Reus s'ha fet més explícit i Robert, poc abans del descans, ha marcat el que seria el definitiu 2-0. La segona meitat ha estat marcada per l'agressivitat en el joc i les expulsions -una per banda- patides per tots dos equips. El Comarca de Níjar s'ha envalentit en els darrers minuts, però els de Santi Castillejo han pogut mantenir la porteria a zero i conservar una diferència que pot ser clau de cara a l'ascens.

La Muntanyesa ha estat molt a prop de donar la sorpresa a Las Llanas però, malgrat el 2-1 final, manté totes les opcions de pujar a Segona B gràcies, precisament, a l'únic gol anotat aquesta tarda davant el Sestao River. Els bascos han sabut patir en el bon inici protagonitzat pels barcelonins i han marcat en la seva primera aproximació perillosa per via d'Aketxe. La Muntanyesa, però, no ha girat la cara al partit i ha continuat lluitant fins que Ferran, en el 67, ha pogut empatar. Els de Nou Barris han fet el més difícil, però a poc temps pel final han lamentat el segon gol dels locals que posava punt final a l'anada de l'eliminatòria.