Vergós de Cervera

Tercera edició del concert al túnel de l'autovia A-2

Aquest dissabte ha tingut lloc un dels concerts més insòlits que es fan al país. Músics i espectadors s'han reunit al túnel de l'A-2, al terme municipal de Cervera, per gaudir d'un concert en un espai amb bona sonoritat i qualitat acústica.

Actualitzat
Al voltant de 500 persones s'han reunit aquest dissabte a les 10 de la nit al túnel de l'A-2, a l'altura de Vergós de Cervera, per tal de sentir música en directe en un recinte, si més no, insòlit. El motiu per escollir aquest espai tan poc habitual ve justificat per la bona sonoritat i qualitat acústica del túnel, que l'apropen a les característiques sonores d'una catedral.

En aquesta ocasió, han protagonitzat la trobada la coral Ginesta de Cervera, organitzadora de l'esdeveniment, i, com a invitats, el cor Ciutat de Tarragona i el grup de metalls del conservatori de música de la Diputació de Tarragona.

A més a més de l'espectacle, el Centre Excursionista de la Segarra ha proposat una caminada nocturna per arribar fins a la zona del concert. Els vuit euros pagats per l'entrada oferien també, a tots els espectadors, un servei de bar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut