Madrid

Rubalcaba presenta un sistema de selecció de professors semblant als MIR en el seu primer acte com a candidat

El vicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, vol implantar un sistema de selecció del professorat similar al MIR dels metges.

Actualitzat
En el seu primer acte públic des de que va ser proclamat candidat socialista a les eleccions generals, Rubalcaba ha presentat una proposta de selecció de professors semblant al MIR implantat en Sanitat.

Rubalcaba considera que l'únic remei a la crisi passa per una major fortalesa del sistema educatiu i considera que la implantació d'un sistema d'aquestes característiques permetria seleccionar els millors professors i formar-los a l'aula. Aquest suposaria un procés molt més rigorós que l'actual, però també suposaria una aproximació diferent al problema de la formació dels docents en mètodes pedagògics.

El sistema intervindria en la formació dels més de 200.000 professors que s'espera que prenguin plaça fins al 2020, en un col·lectiu que des de sectors socialistes es considera bàsic per a una millora de les condicions socials d'aquelles famílies en perill d'exclusió social.

Anar al contingut