Vancouver

Un fotògraf de l'agència Getty Images immortalitza un petó al mig d'una batalla campal a Vancouver

La batalla campal que va esclatar a Vancouver arran de la derrota dels Canucks, l'equip d'hoquei de la ciutat, contra els Bruins de Boston, ha deixat una imatge sorprenent: una parella de joves es fan un petó apassionat enmig del caos. La instantània ha estat immortalitzada pel fotògraf de l'agència Getty Images Rich Lam, que assegura que la imatge ha estat fruit de la "casualitat".

Actualitzat
Des de fa un parell de dies les xarxes socials van plenes de comentaris i referències a la fotografia de dos joves que aliens a la violència i els disturbis del seu voltant es fan un petó.

La instantània la va fer el fotògraf Rich Lam de l'agència Getty Images, mentre cobria les protestes que es van desfermar a Vancouver després que els Canucks, l'equip local d'hoquei, perdessin contra els Bruins de Boston. Segons Lam, estava fent fotos enmig de cotxes cremats i de les càrregues policials quan es va adonar que "no es tractava d'una parella ferida sinó que s'estaven fent un petó".

De moment no se sap la identitat dels protagonistes de la fotografia, que ha aconseguit despertar una gran expectació a la xarxa i, fins i tot, la incredulitat de molts que posen en dubte la seva veracitat. Això mateix ha passat amb altres instantànies històriques, com per exemple la que l'any 1945 es va capturar a la plaça de Times Square de Nova York, on es veu com un marine nord-americà besa apassionadament una infermera.
Anar al contingut