Barcelona

Un mosso i un acampat mostren la seva voluntat de no confrontació el dia abans dels incidents a les portes del Parlament

Per desmarcar-se dels violents, els indignats han penjat a la web d'acampadabcn una conversa que van mantenir amb els Mossos d'Esquadra el dia abans dels incidents. En el diàleg, els Mossos expliquen que garantiran l'accés dels diputats, però que no tenen, en principi, intenció de desallotjar. Un membre dels acampats, per la seva banda, reitera que ells es volen manifestar de manera pacífica i que el seu objectiu no és col·lapsar el Parlament.

Actualitzat
Els indignats s'han volgut desmarcar dels incidents protagonitzats per violents als voltants del parc de la Ciutadella per intentar evitar el debat dels pressupostos que es feia en el ple del Parlament. Per això, a la seva web hi han penjat una conversa que van mantenir el dia abans un membre de l'acampada i un intendent dels Mossos d'Esquadra:

Intendent dels Mossos d'Esquadra:
-Nosaltres tenim una obligació i és garantir que el ple es pugui dur a terme. Per tant, mirarem que això es pugui fer, més que res perquè és la nostra obligació. Ara bé, de manera contundent i violenta, evidentment, no. Tot el que es pugui parlar abans i durant, doncs molt millor.

Membre de l'acampada de Barcelona:

-El nostre objectiu no és col·lapsar el parc sinó protestar contra les retallades. Per tant, acamparem a fora. El que no li puc dir és si serà al passeig Picasso o si serà a un altre lloc, perquè no sóc jo qui ho decidirà. Sí que puc dir, perquè és un acord d'assemblea, que la nostra intenció no és de confrontació.

I afegeix:
-El que ja hem reiterat és que la mobilització serà absolutament no violenta. Per tant, acamparem on es pugui i demà ens manifestarem on puguem.

Intendent dels Mossos d'Esquadra:

- Perfecte.

Membre de l'acampada de Barcelona:
- Molt bé.

Si vols pots escoltar la conversa completa de 6.14 minuts al Youtube:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut