Barcelona

Boada demana al govern que retiri els pressupostos

El diputat d'ICV Joan Boada ha defensat al Parlament l'esmena a la totalitat dels comptes públics i ha demanat al govern d'Artur Mas que els retiri perquè "són uns pressupostos socialment injustos".

Actualitzat
El diputat d'ICV Joan Boada, que ha hagut de sortir cames ajudeu-me d'entre els indignats que l'han increpat i li han ruixat el clatell amb un esprai vermell a l'exterior del parc de la Ciutadella, ha defensat l'esmena a la totalitat de la seva formació als pressupostos pel 2011.

Boada ha demanat al govern d'Artur Mas que "retiri els pressupostos" perquè "són socialment injustos" i ha criticat que estan portant a terme una política "neoliberal". Això, just abans de llançar un reguitzell de preguntes al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, del tipus "per què no retira l'impost de successions".

Joan Boada ha criticat que "tot el que va posar en marxa el govern d'esquerres ho eliminen", com els habitatges socials, i ha afegit que amb aquestes retallades socials obliguen els pacients a anar de la pública a la privada -si poden- perquè les llistes d'espera són exagerades. "A la privada perquè així els seus amics s'enriquiran", ha reblat.

El diputat ecosocialista també ha dit a Mas-Colell que l'estratègia que hauria de seguir el govern és crear ocupació, "que és el que fan els països més avançats d'Europa" i ha afirmat que l'executiu de Mas va crear un "dramatisme" per aplicar la cura: "Treure els diners als pobres per tranquil·litzar els rics".
Anar al contingut